• eMail
Αρτοσεφ
  • Ο Άρτο Σεφ
  • Τα ψωμιά μας
  • Τα γλυκά μας
  • Φωτογραφίες
  • Που θα μας βρείτε

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

Picture
ΤΟ ΝΟΤΑΡΙΚΟ
Μ​αθετε για το ψωμι στο οποιο αναφερονται ολοι οταν λενε "σαν εκεινο που εκανε η γιαγια μου",ενα ψωμι που πραγματικα θα παει πισω στον χρονο αυτους που ηταν αρκετα τυχεροι να το γευτουν παλαιοτερα και θα κερδισει αυτους που θα το δοκιμασουν για πρωτη φορα. Φτιαγμενο με αλευρι πετρομυλου  μονο με προζυμι και πολυ αργη ωριμανση εχει σφιχτη ψυχα ,λιγη οξυτητα και ελπληκτικα αρωματα. 
​Χρονος παρασκευης 46 ωρες

​

ΤΣΑΠΑΤΑ / CIABBATA

Picture
Για το παραδοσιακό αυτό Ιταλικό ψωμί έχουμε δημιουργήσει στο εργαστήριο μας τις αυθεντικές συνθήκες με το ειδικό προζύμι και τον ιδιαίτερο τρόπο ζύμωσης που χρησιμοποιούν λίγοι ιδιαίτεροι φούρνοι στην Ιταλία, που με την όψη του προϊδεάζει για τη γεύση και το άρωμα του. Η ευάερη ψίχα του ψωμιού είναι αποτέλεσμα του ειδικού τρόπου ζύμωσης και της φυσικής μαγιάς μας.

Χρόνος παρασκευής:  12  ώρες


ΜΠΟΥΛΕ

Picture
Μια πολύ παλιά συνταγή με αργή ωρίμανση της ζύμης και φυσική μαγιά, το παραδοσιακό ψωμί μας έχει αυθεντικές γεύσης που πάνε τέλεια με κάθε σας γεύμα.

Χρόνος παρασκευής: 12 ώρες


ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ / BAGUETTE

Picture
Παρόμοια μπαγκέτα θα βρείτε μόνο στο Παρίσι. Για τη δημιουργία αυτού του ψωμιού από τη ζύμωση με δικιά μας φυσική μαγιά, την ωρίμανση, την πλάση δια χειρός και ψήσιμο, επιστρατεύουμε τις αυθεντικές τεχνικές που έχουν σε ένα παραδοσιακό Boulangerie.

Χρόνος παρασκευής: 12 ώρες


ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙ

Picture
Το χωριάτικο ψωμί μας είναι ένα μαλακό μείγμα από φυσική μαγιά, αλεύρι κίτρινο, άσπρο αλεύρι, νερό και θαλασσινό αλάτι. Η γεύση και ο έντονος χαρακτήρας του ταιριάζει θαυμάσια με γεύματα.

Χρόνος παρασκευής: 6 ώρες


ΛΗΜΝΟΥ ΓΥΡΙΣΤΟ

Picture
Το Σπιράλ μας είναι μια μπαγκέτα με κίτρινο αλεύρι με σχήμα σπιράλ και δεν χαράζεται έτσι ώστε να ανοίγει με φυσικό τρόπο στο φούρνο και να δημιουργείται αυτή η ιδιαίτερη σύσταση.


ΟΛΙΚΗΣ

Picture
Σ' αυτή την πολύ παραδοσιακή συνταγή χρησιμοποιούμε ένα μείγμα ολικής άλεσης αλεύρι από σιτάρι, φυσική μαγιά, νερό και θαλασσινό αλάτι, με αποτέλεσμα απαλές αρωματικές γεύσεις και παράλληλα εξασφαλίζουμε ότι όλες οι θρεπτικές ουσίες μένουν εντελώς διατηρημένες: φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Χρόνος παρασκευής: 14 ώρες


ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ

Picture
Αυτό το ιδιαίτερο ψωμί περιέχει κολοκυθόσπορο, σουσάμι, λιναρόσπορο, ηλιόσπορο, βρώμη και ζυμώνεται αργά για να απελευθερώσει την υπέροχη γεύση του ελαφρώς αρωματισμένη από τους σπόρους. Το πλούσιο αυτό σε φυτικές ίνες ψωμί είναι πολύ υγιεινό. 

Χρόνος παρασκευής: 14 ώρες


ΣΙΚΑΛΕΩΣ

Picture
Πλούσιο σε αρώματα χάρη στο αλεύρι σίκαλης από παραδοσικό πετρόμυλο και το ιδιαίτερο προζύμι του είναι το ιδανικό ψωμί για τους λάτρεις της σίκαλης.

Χρόνος παρασκευής: 14 ώρες 



ΤΟΣΚΑΝΗΣ

Picture
Η ιδιαιτερότητα αυτού του ψωμιού έγκειται στο πολύ ξεχωριστό 12ωρο προζύμι που κάνουμε και δίνει αυτή τη σφιχτή και παράλληλα ευάερη ψίχα όλο αρώματα.

Χρόνος παρασκευής: 12 ώρες 


ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ

Σ' αυτό το ψωμί επιστρατεύουμε τις τεχνικές ζύμωσης και αργής ωρίμανσης που χρησιμοποιούν στα μοναστήρια με ένα ξεχωριστό άλευρο σκληρού σίτου που αλέθεται όλοκληρο με το φύτρο του σε παραδοσιακό πετρόμυλο και εμείς σιγουρεύουμε με τη σειρά μας να φυλάσσονται όλα τα φυσικά και θρεπτικά συστατικά του κατά την παρασκευή του.

Χρόνος παρασκευής: 5 ώρες 


ΦΟΡΜΑ

Η Φόρμα μας είναι ένα μαλακό μείγμα από φυσική μαγιά, κίτρινο αλεύρι, άσπρο αλεύρι, νερό και θαλασσινό αλάτι. Η γεύση και ο έντονος χαρακτήρας του ταιριάζει θαυμάσια με τα καθημερινά σας γεύματα ή ελαφρά φρυγανισμένο για πρωινό με βούτυρο και μαρμελάδα. 

Picture

ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
παντα χειροποιητα και πεντανοστιμα 
κλασικο θεσσαλονικης
πολυσπορο
ολικης αλεσεως
σταφιδοκουλουρο
ελαιοκουλουρο
φετα κουλουρι
κασερι κουλουρι
με Philadelphia cheese
σικαλεως με μελοσταφυλλο
καλαμποκι με ηλιοσπορους
​πικαντικο κουλουρι με μπαχαρικα

Picture

ΨΩΜΑΚΙΑ

Picture

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Picture

  • Designed by Topfloor Website Design and more
Powered by Create your own unique website with customizable templates.